OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Actueel

Zomersluiting

16 juli 2022

Vakantie 1 t/m 15 augustus

Ook wij gaan even genieten van het prachtige weer. Na onze vakantie gaan wij er weer hard tegen aan, zodat wij u kunnen blijven verassen met onze prachtige creaties. Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u ook (alvast) een fijne vakantie!

Moederdag

28 april 2022

M o e d e r d a g 

Deze mama hanger hebben wij speciaal ontworpen voor Moederdag. Ze zijn in het zilver, zilver met goud en geheel in het goud te verkrijgen. 

💖 Mama hanger zilver €59,-

💖 Mama hanger zilver met 14 krt. goud €169,-  Deze prijs is gebaseerd zoals het voorbeeld, met gouden mama en twee massieve gouden bolletjes. Het bolletje staat voor een kind. Voor elke gouden bolletje wordt er €20,- gerekend. Zo wordt de hanger bijv.  met 1 gouden bolletje €149,- 

💖 Mama hanger in 14 krt. goud met diamant 0.015 crt. €294,-

Ook hier is de optie om voor elke kind een diamant in de hanger te plaatsen. Voor elk diamant 0.015 crt. wordt €55,- gerekend. 

Wees er op tijd bij er is een beperkt voorraad. Zeker als je jouw mama hanger afgesteld wilt hebben voor jullie gezin. Wat het extra speciaal maakt 💗

Nieuw model trouwringen

10 februari 2022

Het trouwseizoen is begonnen. Het word dit jaar een bijzonder jaar om bruiloften weer groots te mogen vieren. In ons atelier maken wij trouwringen graag voor jullie speciale dag. Benieuwd naar onze handgemaakte trouwringen? Bekijk ze onder de collectie ’trouw aan Jet’.

25 jaar Edelsmid Jet

1 juni 2021

Op 1 juni 2021 wordt Edelsmid Jet 25 jaar! Dat vieren we uiteraard graag met jullie. Daarom trakteren we die dag op taart. Kom daarom gezellig naar de winkel en vier onze verjaardag samen met ons mee!

Maar een 25 jarig jubileum vieren is ook direct een moment om terug te kijken naar 25 jaar ondernemen. Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn winkel en het atelier al die jaren heb mogen leiden en dat ik met zoveel fijne mensen mag samenwerken. En dat we door de jaren heen zijn gegroeid zowel zakelijk als in persoonlijk vakmanschap.

Maar niets van dit alles had kunnen plaatsvinden zonder onze fijne klanten. Veel van jullie zijn heel trouw aan mij en mijn team en daar ben ik jullie dankbaar voor. Maar ook de nieuwe klanten, die in de winkel komen, zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met plezier naar de winkel ga. Ik heb het geluk dat ik mijn creativiteit in mijn beroep kwijt kan. Natuurlijk een handje geholpen door mijn lieve ouders van wie ik de winkel in 1996 overnam.

Ik weet niet of ik er nóg 25 jaar bij op ga tellen, maar zeker is wel dat ik graag nog jaren mooie sieraden voor jullie maak, samen wil werken met leuke en ambitieuze mensen en dat we ernaar streven om jullie blij te maken met unieke en persoonlijke sieraden.

Dank voor alle mooie jaren en op naar nog veel meer mooie jaren!

Lieve groet,
Jet

Vanaf nu zijn we ook via Whatsapp bereikbaar!

25 januari 2021