OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Actueel

Geboortestenen van Jet

28 februari 2023

Nieuwe collectie!

Geboortestenen van Jet is onze allernieuwste collectie. 
Bij elke maand hoort een bepaalde edelsteen. Je kunt zo een heel persoonlijk sieraad samenstellen. Bijvoorbeeld door stenen te kiezen die symbool staan voor de geboortemaand van je kinderen of die van jezelf en je partner. 

Januari = Granaat
Februari = Amethist
Maart = Aquamarijn
April = Diamant
Mei = Smaragd
Juni = Parel
Juli = Robijn
Augustus = Peridot
September = Saffier
Oktober = Toermalijn
November = Citrien
December = Tanzaniet

Sale

7 januari 2023

Onze sale is gestart en duurt tot en met zaterdag 21 januari. Je vindt alle sieraden die we in de uitverkoop hebben in onze etalage. Ook staat onze sale op Facebook en Instagram. 

Kortingen op geselecteerde sieraden tot wel 70%. 

Houd er rekening mee:

– Reserveren is niet mogelijk.

– Sale artikelen worden niet geruild. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons appen. Ons Whats app nummer is 06-82371929

Wij helpen u graag verder.

Wees er op tijd bij!

3 november 2022

Ook jouw sieraad heeft af en toe extra aandacht nodig. Het is goed om uw sieraden op tijd te laten controleren, op slijtage. Voornamelijk sieraden die veel worden gedragen. Het zou jammer zijn, als u uw prachtige sieraad verliest, waar u zo aan gehecht bent. Emotionele waarde is niet te vervangen. 

Wij raden aan, zeker als er edelstenen in uw sieraden zitten om het één keer per jaar te laten controleren. Bij sommige kwetsbare sieraden raden wij het vaker aan voor controle. Wij kijken voor u of de zettingen niet versleten zijn. Mocht het wel versleten zijn dan is de kans groot dat uw de edelsteen verliest tijdens het dragen. Wij kunnen in ons eigen atelier uw zetting weer in orde maken. Naast zettingen controleren is het ook belangrijk om de rest van de sieraden te laten controleren. Denk hierbij aan de sluitingen of de oogjes van de schakels die bijna zijn doorgesleten etc.  Ook dat kunnen wij voor uw repareren. 

Als u uw sieraden bij ons afgeeft voor controle, worden deze zorgvuldig onder de microscoop gecontroleerd. Wij maken het sieraad voor u schoon en zorgen dat het mooi gepolijst of gematteerd word. Het ziet er dan weer dan als nieuw uit.

Vintage dagen!

10 september 2022

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september organiseren wij weer onze jaarlijkse vintage dagen. We toveren onze winkel om tot ‘vintage paradijs’ voor de liefhebbers van echte vintage sieraden.

Tijdens deze dagen hebben we een extra groot aanbod prachtige, unieke, vintage sieraden die een mooi tweede, derde of zelfs wel vierde leven verdienen. Je vindt hier alles in goud en zilver, met of zonder edelstenen. Grote kans dat je verliefd wordt op een van de unieke sieraden. We selecteren onze sieraden zorgvuldig en zoeken de mooiste voor je uit!

Kom jij ook? De winkel is op vrijdag 23 september open van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 24 september van 10.00 tot 17.00 uur. We kijken uit naar je komst!

PS: Houd vooral ook onze socials in de gaten de komende tijd, want daarop zullen we zo nu een sneak peak geven van al het moois we te bieden hebben.

Open

16 augustus 2022

Wij zijn weer open na onze vakantie. Fris en opgeladen gaan wij er weer tegen aan.

Zien wij u snel?

Groetjes Jet en Team

Zomersluiting

16 juli 2022

Vakantie 1 t/m 15 augustus

Ook wij gaan even genieten van het prachtige weer. Na onze vakantie gaan wij er weer hard tegen aan, zodat wij u kunnen blijven verassen met onze prachtige creaties. Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar!

Wij wensen u ook (alvast) een fijne vakantie!

Moederdag

28 april 2022

M o e d e r d a g 

Deze mama hanger hebben wij speciaal ontworpen voor Moederdag. Ze zijn in het zilver, zilver met goud en geheel in het goud te verkrijgen. 

💖 Mama hanger zilver €59,-

💖 Mama hanger zilver met 14 krt. goud €169,-  Deze prijs is gebaseerd zoals het voorbeeld, met gouden mama en twee massieve gouden bolletjes. Het bolletje staat voor een kind. Voor elke gouden bolletje wordt er €20,- gerekend. Zo wordt de hanger bijv.  met 1 gouden bolletje €149,- 

💖 Mama hanger in 14 krt. goud met diamant 0.015 crt. €294,-

Ook hier is de optie om voor elke kind een diamant in de hanger te plaatsen. Voor elk diamant 0.015 crt. wordt €55,- gerekend. 

Wees er op tijd bij er is een beperkt voorraad. Zeker als je jouw mama hanger afgesteld wilt hebben voor jullie gezin. Wat het extra speciaal maakt 💗

Nieuw model trouwringen

10 februari 2022

Het trouwseizoen is begonnen. Het word dit jaar een bijzonder jaar om bruiloften weer groots te mogen vieren. In ons atelier maken wij trouwringen graag voor jullie speciale dag. Benieuwd naar onze handgemaakte trouwringen? Bekijk ze onder de collectie ‘trouw aan Jet’.

25 jaar Edelsmid Jet

1 juni 2021

Op 1 juni 2021 wordt Edelsmid Jet 25 jaar! Dat vieren we uiteraard graag met jullie. Daarom trakteren we die dag op taart. Kom daarom gezellig naar de winkel en vier onze verjaardag samen met ons mee!

Maar een 25 jarig jubileum vieren is ook direct een moment om terug te kijken naar 25 jaar ondernemen. Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn winkel en het atelier al die jaren heb mogen leiden en dat ik met zoveel fijne mensen mag samenwerken. En dat we door de jaren heen zijn gegroeid zowel zakelijk als in persoonlijk vakmanschap.

Maar niets van dit alles had kunnen plaatsvinden zonder onze fijne klanten. Veel van jullie zijn heel trouw aan mij en mijn team en daar ben ik jullie dankbaar voor. Maar ook de nieuwe klanten, die in de winkel komen, zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met plezier naar de winkel ga. Ik heb het geluk dat ik mijn creativiteit in mijn beroep kwijt kan. Natuurlijk een handje geholpen door mijn lieve ouders van wie ik de winkel in 1996 overnam.

Ik weet niet of ik er nóg 25 jaar bij op ga tellen, maar zeker is wel dat ik graag nog jaren mooie sieraden voor jullie maak, samen wil werken met leuke en ambitieuze mensen en dat we ernaar streven om jullie blij te maken met unieke en persoonlijke sieraden.

Dank voor alle mooie jaren en op naar nog veel meer mooie jaren!

Lieve groet,
Jet

Vanaf nu zijn we ook via Whatsapp bereikbaar!

25 januari 2021