OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29In opdracht

Gouden moedermelkhanger

28 februari 2023

Onlangs mochten we een hanger maken, die we niet iedere dag maken,

Deze gouden hanger is gevuld met moedermelk. Daarna hebben we hem laten uitharden met expoxy. En dan krijg je dit resultaat. Een heel persoonlijk en bijzonder sieraad. 

Baargoud

8 november 2022

Bent u er al mee bekend?

Baargoud is een cadeau wat aan een pas bevallen vrouw gegeven wordt door de andere kersverse ouder. Vrouwen dragen een baby negen maanden en doorstaan de bevalling.  Als dank daarvoor geeft de partner haar een cadeau in de vorm van een sieraad. Een mooi idee is het zeker. Een sieraad is iets blijvends en het herinnert je aan je zwangerschap en je bevalling. Het is daarnaast iets dat je later kunt doorgeven aan je kinderen of kleinkinderen. 

Deze week kwam dit prachtige stel nog langs met hun baargoud, dat ze door ons hebben laten maken. Tijdens de zwangerschap kwam de vader langs om de ontwerpen door te bespreken. Voor ons is het heel leuk om te zien dat de sieraden met plezier worden gedragen.

Baargoud is een prachtig gegeven, het is een aandenken aan een bijzondere tijd.

Gouden Toermalijn hanger met een askamer.

10 september 2022

Onlangs maakten we dit sieraad, met een bijzondere waarde voor een van onze klanten.

De gouden hanger is gezet met een groene toermalijn. Onder de zetting is een geheel dichte askamer gemaakt, die gevuld is met as. De zetting is omringd met pareldraad.

Wilt u ook een bijzonder sieraad laten maken? We bespreken heel graag de verschillende mogelijkheden met u.

Robijnen huwelijk

16 juli 2022

Voor onze lieve klant mochten wij ter ere van hun robijnen huwelijk (40 jaar) een prachtige set maken van oorstekers, ring en een collier. 

Het collier bestaat uit twee kleuren, roodgoud met zilver en in het collier zitten robijnen verwerkt. We zijn heel blij dat wij deze prachtige sieraden mochten maken! 

Gouden zegelring vermaakt met vingerafdruk

7 april 2022

Deze prachtige zegelring is vermaakt van een herenmodel tot een damesmodel. Hiervoor bevatte der ring witgouden strepen aan de bovenkant. De wens van de klant was om de ring geheel in het geel goud te veranderen. Daarnaast hebben wij de ring voorzien van een lasergravure, van de vingerafdruk in een hartvorm.