OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Edelsmid Jet

JetvanderHoeven_Edelsmid

Edelsmid in hart en nieren

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan onze website. Ik zeg onze, want we werken met een team van vijf medewerkers bij Edelsmid Jet van der Hoeven.

Als edelsmid maak ik zelf sieradencollecties. Dat is vaak op aanvraag en altijd afgestemd op uw wensen. Goud en zilver zijn boeiende materialen en het is een voorrecht om daar dagelijks mee te werken. Ik heb een fascinatie voor het werken met draad. Daar kun je mooie organische en ronde vormen mee maken. Daarnaast werk graag met mijn handen en kan iedere dag mijn eigen creativiteit de vrije loop laten.

Het mooiste aan mijn vak is, dat ik sieraden mag maken voor toekomstige eigenaren die daar een emotionele waarde aan zullen hechten. Dat maakt mijn vak heel bijzonder.

JetAtelier

Eigen atelier om sieraden te maken

De goud- en zilverstad van Nederland is Schoonhoven. Daar heb ik aan de MTS vakschool mijn opleiding gedaan. Na het halen van mijn diploma tot edelsmid heb ik ervaring opgedaan in verschillende juwelierszaken. Daar ontdekte wat mijn sterke kanten zijn en in de tijd heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Na zes jaar heb ik de winkel van mijn ouders overgenomen.

Juwelier Van der Hoeven is al veertig jaar een begrip in Ede en omstreken. Sinds de overname is het ‘Jet’ logo geïntroduceerd. Het logo heb ik zelf ontworpen in de tijd dat ik nog op de vakschool zat. Het is mijn persoonlijke merk als edelsmid. Daarom hebben we de naam van de winkel onlangs gewijzigd in Edelsmid Jet van der Hoeven. Mijn merk en stijl zie en voel je als je bij ons binnen bent. Bijzonder is dat je bij ons in het atelier kunt kijken. Je kunt dan mij of mijn collega-edelsmeden aan het werk zien. Wellicht wel aan jouw sieraad!

Sieraden van Jet

Sieraden gemaakt met passie en verkocht met service

We maken onze sieraden met passen en dat willen we je graag laten voelen al je bij mij in de winkel bent. Echt bij Jet! Een sieraad gaat om beleving en ik vind het daarom erg belangrijk om mij zoveel mogelijk in jou te verplaatsen. We gaan samen jouw wensen vervullen. Dat kan met sieraden uit ons assortiment of uit mijn eigen Jet-collecties. Die bestaan uit zilveren of gouden colliers, armbanden, oorknopjes- en hangers en ringen. Uiteraard kan ik ook iets maken speciaal naar jouw wens. Je kunt ook zelf een ontwerp meenemen. Daar plannen we dan een afspraak voor en gaan we samen voor zitten.

Ik ontvang je graag met warmte, tijd en aandacht. Een kop koffie met bonbons staat daarom altijd voor je klaar. Als je speciale wensen hebt, maak ik graag een afspraak, zodat we rustig jouw wensen kunnen doorspreken. Uiteindelijk ga je naar huis met een prachtig ingepakt sieraad voor jezelf of iemand die je liefhebt.

Graag ontmoet ik je in onze winkel. Tot ziens!

Met vriendelijke groet

Jet van der Hoeven