OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Actueel : 25 jaar Edelsmid Jet

Over dit sieraad

25 jaar Edelsmid Jet
Collectie: Actueel
Prijs op aanvraag *


* De uiteindelijke prijs kan afwijken van bovenstaande prijs i.v.m gewicht en actuele prijzen van het gebruikte zilver/goud


Stel een vraag Kom langs

25 jaar Edelsmid Jet

Op 1 juni 2021 wordt Edelsmid Jet 25 jaar! Dat vieren we uiteraard graag met jullie. Daarom trakteren we die dag op taart. Kom daarom gezellig naar de winkel en vier onze verjaardag samen met ons mee!

Maar een 25 jarig jubileum vieren is ook direct een moment om terug te kijken naar 25 jaar ondernemen. Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn winkel en het atelier al die jaren heb mogen leiden en dat ik met zoveel fijne mensen mag samenwerken. En dat we door de jaren heen zijn gegroeid zowel zakelijk als in persoonlijk vakmanschap.

Maar niets van dit alles had kunnen plaatsvinden zonder onze fijne klanten. Veel van jullie zijn heel trouw aan mij en mijn team en daar ben ik jullie dankbaar voor. Maar ook de nieuwe klanten, die in de winkel komen, zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met plezier naar de winkel ga. Ik heb het geluk dat ik mijn creativiteit in mijn beroep kwijt kan. Natuurlijk een handje geholpen door mijn lieve ouders van wie ik de winkel in 1996 overnam.

Ik weet niet of ik er nóg 25 jaar bij op ga tellen, maar zeker is wel dat ik graag nog jaren mooie sieraden voor jullie maak, samen wil werken met leuke en ambitieuze mensen en dat we ernaar streven om jullie blij te maken met unieke en persoonlijke sieraden.

Dank voor alle mooie jaren en op naar nog veel meer mooie jaren!

Lieve groet,
Jet

Meer Actueel