OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Actueel : Wees er op tijd bij!

Over dit sieraad

Wees er op tijd bij!
Collectie: Actueel
Prijs op aanvraag *


* De uiteindelijke prijs kan afwijken van bovenstaande prijs i.v.m gewicht en actuele prijzen van het gebruikte zilver/goud


Stel een vraag Kom langs

Wees er op tijd bij!

Ook jouw sieraad heeft af en toe extra aandacht nodig. Het is goed om uw sieraden op tijd te laten controleren, op slijtage. Voornamelijk sieraden die veel worden gedragen. Het zou jammer zijn, als u uw prachtige sieraad verliest, waar u zo aan gehecht bent. Emotionele waarde is niet te vervangen. 

Wij raden aan, zeker als er edelstenen in uw sieraden zitten om het één keer per jaar te laten controleren. Bij sommige kwetsbare sieraden raden wij het vaker aan voor controle. Wij kijken voor u of de zettingen niet versleten zijn. Mocht het wel versleten zijn dan is de kans groot dat uw de edelsteen verliest tijdens het dragen. Wij kunnen in ons eigen atelier uw zetting weer in orde maken. Naast zettingen controleren is het ook belangrijk om de rest van de sieraden te laten controleren. Denk hierbij aan de sluitingen of de oogjes van de schakels die bijna zijn doorgesleten etc.  Ook dat kunnen wij voor uw repareren. 

Als u uw sieraden bij ons afgeeft voor controle, worden deze zorgvuldig onder de microscoop gecontroleerd. Wij maken het sieraad voor u schoon en zorgen dat het mooi gepolijst of gematteerd word. Het ziet er dan weer dan als nieuw uit.

Meer Actueel