OPENINGSTIJDEN: Ma: gesloten Di. t/m Vr 11.00 - 17.30 Za. 10.00 - 17.00
Tel. 0318-610 608 / Whatsapp: 06 82 37 19 29Uncategorized : Zoek jij een bijzondere trouwring? 

Over dit sieraad

Zoek jij een bijzondere trouwring? 
Collectie: Uncategorized
Prijs op aanvraag *


* De uiteindelijke prijs kan afwijken van bovenstaande prijs i.v.m gewicht en actuele prijzen van het gebruikte zilver/goud


Stel een vraag Kom langs

Zoek jij een bijzondere trouwring? 

Zoek je een trouwring met een bijzondere structuur? Dan zijn trouwringen met hamerslag of smeltstructuur een mooie mogelijkheid.

Klassiek, modern of organische trouwringen?

De trouwringen van Jet zijn handmatig vervaardigd in eigen atelier, waardoor iedere ring uniek is.  

Geweldig toch!

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kom dan eens langs om verschillende trouwringen met structuur te bekijken. 

  1. Deze 14 karaat geelgouden trouwringen zijn vervaardigd uit een speciale legering, wat resulteert in een unieke, warm gele kleur. De band is verfraaid met een prachtige hamerslag, terwijl de schitterende diamant is gezet in een verdiepte zetting die naadloos is afgewerkt.
  2. De 14 karaat geelgouden trouwringen vertonen een lichte bolling en zijn afgewerkt met een bijzonder bolhamertje, waardoor de deukjes doen denken aan facetten en het licht op speelse wijze weerkaatsen bij beweging.
  3. Deze trouwringen bestaan uit drie met elkaar gevlochten draden van 14 karaat geelgoud, wat resulteert in een luchtige structuur. Ze zijn hoogglans gepolijst voor een langdurige glans.
  4. Gegoten van een natuurlijk takje in massief 14 karaat geelgoud, vertonen deze organische trouwringen een prachtige natuurlijke vorm. De toevoeging van een sprankelende oranje korund brengt de ringen nog meer tot leven.
  5. Vervaardigd uit 14 karaat witgoud, zijn deze trouwringen voorzien van een subtiele hamerslag op de brede band. De strakke, hoogglans gepolijste zijkanten dragen bij aan hun krachtige uitstraling.
  6. Deze natuurlijk geïnspireerde geelgouden trouwringen zijn gegoten in 14 karaat geelgoud en zijn verfraaid met een bijzondere groene diamant, waardoor ze tijdloos en uniek zijn.
  7. De 14 karaat geelgouden trouwringen zijn bewerkt met een unieke smeltstructuur en zijn bezet met een prachtige gele citroen in een gladomzetting, wat hen onderscheidend en toch subtiel maakt.
  8. Deze bicolor trouwringen zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud en witgoud. De brede band is voorzien van een grovere hamerslagstructuur en is bezet met een prachtige diamant, wat de ringen een mooie en stoere uitstraling geeft.

Meer Uncategorized